Hugo & Celines Crispy Chips, hundgodis av torkad nötlever, 80g.

Känner du ibland att det kan vara svårt vilket hundgodis du ska beställa hem? Då har vi en härlig guide nedan som du kan följa nästa gång du ska beställa hem hundgodis. Hugo & Celine är ett svenskt varumärke som tillverkar hundglass & hundsnacks i egna fabriker i Karlshamn & Landskrona i smaker som hundar älskar. Hög kvalité, förpackat med humor och tillrett med kärlek är ledorden. Det finns något för alla fyrbenta kompisar i Hugo & Celines sortiment, från den lilla valpen till den stora hunden.

HUNDGODIS GUIDE

CRISPY CHIPS | BELÖNINGSGODIS
100% Svensk Nötlever

För dig som söker efter ett hundgodis som går att bryta i små bitar, passar hundar med allergi eller känsliga magar. Utöver att det är ett perfekt träningsgodis kan de även smulas över vanlig mat för att locka en kräsen hund.

 

CRUCNHY COOKIES | HUNDKEX 
100% Svensk Nötvom

För dig som söker efter ett hundkex som är extra hårt bakade, vilket också bidra till tandrensning, motverka tandsten & balanserar samtidigt magbakterierna. Crunchy Cookies ger också tuggmotstånd som kan vara ett bra alternativ till hundar i stressiga miljöer, då tuggandet och slickandet utsöndrar lugnande hormoner i kroppen.

 

CHICKEN NIBLETS | BELÖNINGSGODIS 
90% Finsk Kalltorkad Kyckling 10% Växtfiber

För dig som söker efter ett hundgodis som går att bryta i mindre bitar & som är något mjukare hundgodis, perfekt vid belöning & träning. Men även för dig som söker efter bra kvalité av kyckling hundgodis. 

 

BURGER BITES | FÖR DEN KRÄSNA HUNDEN 
100% Svenskt Nötkött

För dig som söker efter ett hundgodis som är näringsrikt, proteinrikt & funkar för även den kräsna hunden. Burger Bites är formade i små miniburgare som går att servera hela för den större hunden eller mindre bitar för den lilla hunden. 

 

MOOSE MUNCHIES | FÖR DEN SOM VÄLJER VILTKÖTT
100% Svenskt Älg

För dig som söker efter ett hundgodis som är gjort på viltkött eller vill handla mer klimatsmarta alternativ. Utöver det är Moose Munchie fylld med näring & vitaminer. Moose Munchies är formade som burgare som går att servera hela för den större hunden eller mindre bitar för den lilla hunden. 

LAMB CAKE | FÖR DEN KÄNSLIGA HUNDEN
100% Svenskt Lamm

För dig som söker efter ett hundgodis som  vill handla mer klimatsmarta alternativ, har en hund med känslig mage eller söker efter näringsrikt hundgodis. Lamb Cake är formade som burgare som går att servera hela för den större hunden eller mindre bitar för den lilla hunden. 

 

LOLLIPUP | HUNDTUGG SOM VARAR LÄNGE
100% Svensk Tjurmuskel

För dig som söker efter ett hundtugg som varar längre, håller tänderna rena & friska samt ett alternativa i stressiga miljöer då tuggandet & slickandet utsöndrar lugnande hormoner i kroppen. Tjurmuskel är hård så innehåller den inga vassa ben som kan ge flisor, det är ett säkert och hälsosamt tugg för din hund. Oavsett om det är en valp som har kliande tänder eller om det är vuxna hundar så är detta ett perfekt alternativ för sysselsättning.

Vilken hundgodis passar din hund bäst? 

VI ÖNSKAR ER EN FANTASTISK DAG!
HUGO & CELINE 

 

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV