Hundglass i smaker hundar älskar

Idag listar vi våra bästa aktiveringar under varma dagar man kan göra oasvett vart man befinner sig. Varma dagar är ofta väldigt påfrestande för våra hundar, så se till att ta längre promenader under morgon & kväll då temperaturerna ofta är svalare och lugnare aktiveringar under dagen. 

NEDKYLANDE HUNDGLASS
Vårt absolut bästa tips för aktivering & samtidigt få i sig vätska är att ge Hugo & Celine hundglass, det är en svalkande treat som inte bara är god men som också låter hunden lugna sig genom att slicka hundglass direkt från bägaren.

LOLLIPUP
Ett bra alternativ för hunden att få en lugnande stimulans är att tugga hundben i skuggan, bygg upp en plats med vattenskål & tuggbenet lollipup. 

AKTIVERINGSSPEL/AKTIVERINGSMATTA
Den mentala aktiveringen hos hundar är perfekt att fokusera på under varma dagar i en liten mängd. Besök din närmsta lokala djuraffär och lägg små Crispy Chips eller Chicken Niblets bitar så sysselsätter du hunden en stund samtidigt som hunden jobbar mentalt. 

AKTIVERING PÅ PROMENAD
Vår hundpsykolog Anahita har gjort ett inlägg med fokus hur man kan aktivera sin hund på promenaden, perfekt för tidiga/senare promenader som bjuder in till aktivering i vardagen. Läs hundpsykologens bästa balansövningar utomhus här!

KYLANDE LEKSAKER
Besök din närmsta djurbutik och kolla om de har nedkylande leksaker som ex. Tuggben för hundar, som upptar vatten och avger det när hunden tuggar på benet. 

BADA I VATTEN
Om ni bor nära sjö/hav, se till att låta hunden bada & simma för att kyla ner sig. Både bra aktivering för hunden men också väldigt skönt. 

Handla hundglass online:
FirstVet & Mathem

Handla hundglass fysiskt:
Arken Zoo, Dogman, Zoo.se butiker, Hemglass samt utvalda⁠ matbutiker, zoo-butiker & hundvänliga hotell, restauranger & caféer runt om i Sverige

VI ÖNSKAR ER EN FORTSATT FANTASTISK SOMMAR!
HUGO & CELINE 

 

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV