Tillbaka till vardagen

Sommaren börjar gå mot sitt slut och semestern  likaså. Tillbaka går vi in i vardag och rutiner igen. Kanske ska du börja jobba? Din hund kanske ska börja gå på hunddagis, dagmatte? Barnen kanske är tillbaka till skolan?  Vässa kalendern och bunkra upp med hundsnacks för nu är det back to work & vardag som gäller. 

Vi har listat våra bästa ”back to wooff (work)” tips nedan! 

BUNKRA UPP MED HUNDGODIS
Vi vet, måndag morgon, klockan ringer, matlådan ska med, men hur förgyller man egentligen dagen? Med hundsnacks såklart! Kan även vara bra för belöning för din hund om hen saknar sin matte/husse under dagarna och kan behöva en liten belöning. 

Crispy Chips: Enkel att bryta i mindre bitar & gjord på 100% Svensk nötlever
Lollipup: Hundtugg som håller hunden sysselsatt länge & gjord på 100% Svensk tjurmuskel

ENSAMHETSTRÄNING
Förmodligen har ni umgåtts varje dag på semestern så nu är det dags att gå tillbaka och börja träna ensamhetsträning igen för att få in det som den nya vardagen. Mjukstarta genom att lämna under en kortare stund, som alltid är det viktigt att hunden både är rastad & fått sin mentala stimulans innan du lämnar. 

ANPASSA DITT SCHEMA
Sista dagarna på semestern, se till att successivt börja återgå till en vardag innan semestern är slut. Promenera de tiderna du vanligtvis gör när du jobbar hemifrån/kontoret och kom successivt in i rutinerna. 

FÖRSTA VECKAN EFTER SEMESTERN
Se till att boka in något kul med din hund, håll i sommarkänslorna och besök en ny park, badställe eller varför inte unna din hund någon ny leksak för att klarat första veckan!

 

Handla hundglass online:
FirstVet & Mathem

Handla hundglass fysiskt:
Arken Zoo, Dogman, Zoo.se butiker, Hemglass samt utvalda⁠ matbutiker, zoo-butiker & hundvänliga hotell, restauranger & caféer runt om i Sverige

VI ÖNSKAR ER EN FANTASTISK DAG!
HUGO & CELINE 

 

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV