Hundglass i smaker hundar älskar

 Glad sommar alla fyrbenta vänner!

Sommarvärmen är här för att stanna & det är helt fantastiskt, men för våra fyrbenta vänner kan det vara tufft och utmanande att klara av värmen. Därför måste vi såklart lyfta fördelarna med hundglass, inte nog med att det är fantastiskt gott så har det även flertal fördelar för hunden.

Innehåller inte vitt socker eller laktos
Våra fyrbenta vänner ska inte äta ”människoglass” då det kan göra så den får ont i magen eller ännu värre beroende på hur känslig den är. Därför har vi på Hugo&Celine tagit fram Hundglass som är gjord på laktosfri naturell yogurt tillsammans med kött eller fisk, beroende på smak. Så det både är en glass som är snäll mot magen men som också smakar gott!

Bra sätt för hunden att få i sig vätska under varma dagar
Hundglass är perfekt alternativ att ge till hundar under varma dagar då det både kyler ner hunden men också är ett bra alternativ för hundar att få i sig extra vätska. 

Ger en lugnande känsla när hunden slickar direkt från bägaren
Tack vare att hunden slickar direkt från bägaren så tar det längre tid för hunden att äta glassen, vilket också gör att det blir en lugnande känsla när den slickar direkt ur bägaren.

Hundglass finns i 4 smaker: lever, lax, and och älg samt är tillverkad i vår fabrik i Sverige, Karlshamn

Handla hundglass online:
FirstVet & Mathem

Handla hundglass fysiskt:
Arken Zoo, Dogman, Zoo.se butiker, Hemglass samt utvalda⁠ matbutiker, zoo-butiker & hundvänliga hotell, restauranger & caféer runt om i Sverige

VI ÖNSKAR ER EN FORTSATT FANTASTISK SOMMAR!
HUGO & CELINE 

 

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV