NYHETER!

Tips för dig som har hundar
STHLM CITY HUNDCENTER

Woofs-ho!
Äntligen kan vi berätta något vi har jobbat på länge!

Vi kommer under våren skapa en sida för er att få tips, idéer och svar på era frågor gällande era hundar. Allt från balansträning, hur man bygger upp en belöningsbank till bra att tänka på innan man skaffa hund och mycket, mycket mera! 

Vi har i samarbete med Sthlm City Hundcenter tagit hjälp av experter, utbildade Caninropat, Balansbolls instruktörer samt hundpsykologer kommer passa på att göra gästinlägg här. Så passa på att skicka ett mail till social@hugoandceline.com eller ett DM på @hugoandceline med frågor eller ämnen ni hade velat att vi tar upp här! 

Första inlägget kommer redan om ett par dagar, håll utkik!

Wooofs Team Hugo&Celine

 

 

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV