jack russell terrier torsten wiltflot

Varmt välkommen till Hugo & Celines Meet & Woof. Varje vecka under höstens gång kommer vi att intervjua olika hundpersonligheter som kommer att dela med sig av sina bästa tips, bästa promenadstråket, favorit snacks, hur man enklast får godis av sin tvåbenting och mycket mycket mer!

Denna vecka har vi träffat taxen Kalle!

Möt Kalle Kax

Tjenare Kalle Kax. Hugo & Celine här! Varmt välkommen till Hugo & Celine’s Meet & WOOF. Formatet där vi träffar nya hundvänner varje vecka. Nu vill vi höra allt om dig! Berätta, vem är du?

Jag heter Kalle Kax och är  är 1 år och 8 månader, bor i Stockholm gör jag också. Jag har det faktiskt väldigt lyxigt för jag har hela två hem, den ni! Jag bor delvis hos matte Åza och delvis hos ”mormor & morfar” när matte jobbar. Det bästa av två världar för en tax som älskar att bli bortskämt och ständigt få uppmärksamhet.

Det låter ju som en drröööm. All theese Hoomans! Vad mysigt. Om du skulle fråga dina Hoomans, vad tror du dem skulle säga om taxen som ras? 
Tuffa och med gott självförtroende. Lika söta och gulliga som de är envisa. Otroligt snälla och charmiga. Det är något magiskt med taxar, det går inte att sätta ord på det – vi måste upplevas.

Verkligen, vi taxar måste upplevas! Vad är typiskt dig då Kalle? Kalle Kax som hund?
Jag är en nyfiken och snäll livsnjutare av hög rang. Jag tycker livet är en fest varje dag och hänger med på allt (om jag får säga det själv) utan gnäll. Ääälskar att sova länge på morgonen och att gosa. Finns det lite sol ute eller inne så är det där man hittar mig, soldyrkare som jag är. Och som alla taxar så vet, så kan man få sina Hoomans att smälta. Jag lovar, det är så enkelt, det kallas ”gulliga taxögon” som får dem att smälta.

Om du visar dina gulliga taxögon, vad vill du då? Är det att mumsa på något gott kanske? 
JA, GLASSEN!! Jag älskar även Crispy Chips och det andra från Hugo & Celine, men det tar slut så fort, men glassen är en favorit då den räcker lite längre och smakar mums. Självklart serveras det Hugo & Celine glass vid födelsedagar och andra högtider….och lite då och då om jag ska vara ärlig.

Okej då, hundglass har vi förstått att du gillar. Men vad gillar du mer att göra om dagarna? 
Jag älskar allt och alla, så bara jag får vara med så är jag nöjd. Trivs även väldigt bra ute på landstället ute i Stockholms skärgård där jag mer än gärna tar ett bad lite då och då. Att dela ostmacka med ”morfar” på morgonen är en av dagens höjdpunkter. En annan höjdpunkt är när familjen vaknar på morgonen, blir överlycklig varje gång. Och det i sin tur tror jag gör familjen minst lika glad. Min Hooman säger att det finns inget bättre än att vakna upp med en glad tax. Håller faktiskt med! 

Tack Kalle för att du var med!

Kalles favoriter från Hugo & Celine

Passar lika bra för fredagsmys som träning!


Den perfekta belöningen fylld med vitaminer och en smak som även den kräsnaste hunden älskar.

Gjord på svensk naturlig råvara.

En favorit för alla hundar.

Lickin’ Liver som alla hundar älskar! 
Med finaste oxlevern från svenska slakterier. En klar favorit! Även den mest kräsna hunden älskar denna smak.

Våra empiriska känslighetstester visar även att glassen fungerar bra för hundar med extra känslig mage.

Inget vitt socker – ingen laktos!

 

Psst… finns att handla lokalt på din närmaste ICA butik. Woofs!

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV