jack russell terrier torsten wiltflot

Varmt välkommen till Hugo & Celines Meet & Woof. Varje vecka under höstens gång kommer vi att intervjua olika hundpersonligheter som kommer att dela med sig av sina bästa tips, bästa promenadstråket, favorit snacks, hur man enklast får godis av sin tvåbenting och mycket mycket mer!

Denna vecka har vi träffat taxen Sally!

Möt Sally

Hej Sally! Välkommen till Meet & WOOF! Berätta lite om dig själv!
Hej!
Jag heter Sally för det mesta. Ibland kallar människorna mej för hunden och lilla hjärtat och gosegrisen och annat konstigt. Och ibland bestämmer jag mej för att byta namn och komma när någon annan människa ropar på sin hund, trots att jag precis låtsats som om jag inte har hört min människa. Man vet ju aldrig, de kan ju ha godis.
Du ser ju ut att vara likadan som oss… Hmm. Kan du vara en tax? 
Jag är världens bästa hundsort. Tax. Inte så stor men ändå bäst. Min päls är kort och liksom sådär rödbrun…och svart på svansen för att det är snyggast så.
Vi håller helt med! På tal om bästa hundsort.. Vad är det bästa du vet?
Det bästa som finns är att leka med bollar. Eller nästan. Mat är det bästa. Sen bollar, sen gosa och bli klappad på magen.
Klappad på magen, ja det är väldigt mysigt! Särskillt nu i höst. Vad ska man göra för att pigga upp en grå hösttdag? 
Människan sa att jag skulle berätta om mina bästa tips för en mysig höst. Hmmm. Stanna inne. Definitivt. Hitta en solruta eller kryp in under en filt. Gå bara ut om solen skiner. Det är nog mina bästa tips. Jag är en sommarhund, säger människan. En soldyrkare. Jag har en kompis som blir tokig när hon ser löv på marken, men jag fattar inte riktigt vitsen.
Åh vilka bra tips! Krypa under en filt brukar vi också göra, oavsett årstid egentligen (om man nu ska vara ärlig)! Om man vill mumsa på något gott under sin inne-dag, vad äter du då? 
Av alla smarriga grejor från Hugo och Celine gillar jag älgglassen allra bäst.
Bra svar! Nu blev man allt sugen…Tack för att du var med Sally! 
Tack själv!
Bästaste hälsningar från Sally

Sallys favorit från Hugo & Celine

Den mumsiga Magic Moose, älgglassen för alla pälsklingar! Jakthunden såväl som stadshunden kommer uppskatta denna ljuvliga smak.

Våra empiriska känslighetstester visar även att glassen fungerar bra för hundar med extra känslig mage.

Inget vitt socker – ingen laktos!

 

Psst.. Du vet att du kan köpa vår mumsiga hundglass lokalt på din närmaste ICA butik.

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV