jack russell terrier torsten wiltflot

Varmt välkommen till Hugo & Celines Meet & Woof. Varje vecka under höstens gång kommer vi att intervjua olika hundpersonligheter som kommer att dela med sig av sina bästa tips, bästa promenadstråket, favorit snacks, hur man enklast får godis av sin tvåbenting och mycket mycket mer!

Denna vecka har vi träffat Teddy & Leo!

Möt Teddy & Leo 

Hej Teddy & Leo! Välkommen till vårt koncept Hugo & Celine’s Meet & WOOF! Vad kul att ni ville vara med! Kan ni inte berätta lite kort om er?  
Vi är två killar som älskar allt och alla. Jag, Teddy är den som kan tänka efter och hålla mig lugn och min lillebror är den busiga. Jag är 3 år och Leo är 1 och vi kommer från samma uppfödare. Vi är sim- och räddningshundar och ÄLSKAR att bada. Vi äter inte så mycket som man kan tro och framför allt så gillar vi inte alla godis. Glass från Hugo och Celine är dock en favorit från dag ett för båda och inget går mot det.
Spännande med badet! Ska vi vara helt ärliga är det ingen hit för oss… Men vi alla är olika, tur det! Vi är ju taxar, vad är ni för ras? Ni ser så stora ut! Kan ni inte berätta mer om den?
Vi båda är newfoundlandhundar. En newfoundlandshund är främst känd för sitt lugna temperament, sin enorma trofasthet och instinkt att rädda människor i nöd. Därför kallas vi “den vänliga jätten” eller ”gentle giant”. Jag (Leo) har svart päls och det är en av de vanligaste färgerna på pälsen. De andra vanliga färger är brun och vit-svart. Jag (Teddy) har en fin guldfärgad päls som väcker mycket uppmärksamhet, inte minst för att den är ovanlig, men också för att många säger att jag påminner om en stor snäll nalle. Newfoundlandhundar (de flesta) älskar vatten och är mycket bra på att simma. Vi är starka och mycket snälla. Gillar bus och barn och går bra ihop med andra djur och människor.
Åh ni låter riktigt mysiga! Som ni säger, som nallar! Vad är typiskt för er nallar då? 
Vi älskar skor och att bära dem när vi hälsar folk välkomna hem till oss. Jag (Teddy) är mattes bebis och Leo är husses. Jag, (Teddy) älskar långa promenader medans Leo gillar mest att vara hemma. Leo gillar att ta min mat, men jag låter honom göra det för jag vet att jag får vad jag vill ha av matte:-)   
Mm.. mat, mums! Vad skulle ni säga är erat favorit snacks från Hugo & Celine?
Vi gillar faktiskt alla snacks, men favoriten är glassen. Det kan vi äta istället för foder! Bästa uppfinningen någonsin! Crunchy cookies kommer på andra plats!
Mumsigt! Vi gillar också alla snacks! Om man skulle vilja promenera med er, vilka är de bästa promenad stråken i ert område?
Stranden för vi lyckas springa ifrån matte ibland och kan bada i havet.
Låter så härligt! Sista frågan som vi alla vill ha svar på – Hur får man enklast glass av sin Hooman? (Vi har testat alla tricks så vi tar gärna emot)
För oss räcker det faktiskt att titta på vår matte. Husse är lite svårare, där för vi visa några tricks.
Tack, vi får testa det helt enkelt. Vad kul att ni ville vara med. Woofs <3 
Följ Teddy & Leo på Instagram här >

Teddy & Leo’s favoriter från Hugo & Celine

Klockan 3 fika någon? Eller kanske en lyxig afternoon-tea? Passar lika bra för fika som vanligt vardagsmys!


Krispigt hundkex för alla hundar gjord på torkad VOM!

Naturligt bra egenskaper mot tandsten och för att balansera magbakterier.

Svensk och naturlig råvara.

Lickin’ Liver som alla hundar älskar! 
Med finaste oxlevern från svenska slakterier. En klar favorit! Även den mest kräsna hunden älskar denna smak.

Våra empiriska känslighetstester visar även att glassen fungerar bra för hundar med extra känslig mage.

Inget vitt socker – ingen laktos!

 

Psst.. Du vet att du kan köpa vår mumsiga hundglass lokalt på din närmaste ICA butik.

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV