jack russell terrier torsten wiltflot

Varmt välkommen till Hugo & Celines Meet & Woof. Varje vecka under höstens gång kommer vi att intervjua olika hundpersonligheter som kommer att dela med sig av sina bästa tips, bästa promenadstråket, favorit snacks och mycket mycket mer!

Välkommen Korven

Möt Korven

Hej Korven, välkommen till Hugo & Celine’s Meet & WOOF. Så kul att du ville vara med och så kul att prata med en till tax!
Woof, tack snälla för jag fick komma!
Nu när vi pratar om taxar – vad är det bästa med dem? 
Det bästa med taxar är helt klart deras stora personligheter i förhållandevis små förpackningar.
Att både vara otroligt aktiva och nyfikna samtidigt som taxen kan vara en riktigt soffpotatis och uppskatta en dag att bara slappa i solen.
Ditt namn är så coolt – vad kommer det ifrån?
Jag heter faktiskt heter Korven på riktigt. Man kan tro att jag heter Konrad då jag har det på min instagram, men sanningen är att det är namnet från min kennel och något som följt med på instagram. Men Korven är alltså mitt riktiga namn.
Häftigt! We love it! Vad är typiskt Korven? 
Korven är en typisk sol-tax. Finns det en strimma solljus i lägenheten så ligger han där och steker. Korven tar gärna sovmorgon om han själv får välja.
Vilket är Konrads favorit snacks från Hugo & Celine?
Helt klart Crispy Chips. Jämfört med andra leverchips så är det mycket uppskattat av Korven att dom är så tunna och goda, som just chips.
Vad är det bästa Konrad vet? 
Att vara konnässör är en viktig del i Korvens liv. Detta växlar oftast mellan pinnar och bollar. Men få saker går egentligen upp emot att gå en helt färsk pinne som är ”nyplockad” från en buske under en vårpromenad.
Har ni några roliga tips att dela med er av nu inför hösten? 
Se till att försöka komma ut i skogen med er hund när ni kan. Det är bra för alla i hushållet och ni kan upptäcka nya saker tillsammans. Och har ni tax så är det värt att investera i bra regnkläder till er fyrbenta vän.
Woofs Konrad, tusen tack för du var med!
Woofs!
Glöm inte att följa Korven på instagram här >

Korvens favorit från Hugo & Celine

Det populära snackset Crispy Chips


Passar utmärkt till hemammyset eller till träning eller belöning.

Bryt i små bitar vid träning så din pälskling får belöning varje gång.

Som Furry Frank säger, ”lika tunna som människochips”

 

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV