50 saker att göra i sommar

Årets viktigaste dag är äntligen här, nämligen Internationella Hunddagen. En heldag ägnad åt våra fyrbenta favoriter och såklart har vi listat olika aktiviteter man kan göra tillsammans med sin hund en dag som denna!

1. HUNDGLASS
Såklart firar vi in denna dagen med hundglass i smaker hundar älskar, i Hugo&Celines hundglass sortiment hittar du både smakerna älg, lax, anka & lever. Hundglassen är gjord på laktosfri naturell yoghurt, tillsammans med proteinet beroende på smak och en gnutta kokossocker & agavesirap för konsistensens skull. Du hittar hundglassen hos utvalda Zoo-butiker såsom Arken Zoo, Dogman, Zoo.se samt utvalda matbutiker, mathem.se och hundvänliga resturanger, hotell & caféer.

2. BESÖK ETT HUNDVÄNLIGT HOTELL
Unna er en natt på ett hundvänligt hotell, Stockholm Meeting Selection erbjuder en rad olika hundvänliga hotell i Stockholm. Få en härlig goodiebag, gå långpromenad i naturen & avsluta med en god nattsömn.

3. HUNDKALAS
Bjud in alla dina fyrbenta vänner för ett kalas, bjud på hundglass & hundsnacks. Styr upp lite roliga lekar och ha en riktigt härlig kväll tillsammans.

4. HUNDPRESENT
Ge din hunds favorit hundgodis, en ny leksak eller varför inte ta med din hund till djurbutiken och låt hunden välja sin egna present.

5. LEKDATE
Gör alla din hunds favoritlekar, allt från att gräva ner leksaker i en sandlåda så hunden får gräva upp det eller varför inte besöka en strand och bada? Ha en eftermiddag helt för er själva där ni hittar på allt roligt.

6. DONERA TILL EN HUNDORGANISATION
Vi vill att alla hundar ska bli firade & uppskattade på internationella hunddagen, även de som inte har något tryggt hem. Tack vare fantastiska ideella hjälporganisationer så blir tusentals hemlösa hundar räddade, de får tak över huvudet, mat och även hitta sina föralltid-hem. Genom att skänka pengar, foder, hundgodis eller andra tillbehör så gör det en skillnad. Hundstallet gör ett fantastiskt jobb som ni kan donera till.

 

    Ha en magisk dag önskar Team Hugo&Celine

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV