GODISTRÄD

Nu är vi mitt i sommaren och som säkert alla märker så spenderar vi mer tid utomhus och därför kommer Karma Hundcenter ge tips på olika aktiveringar man kan göra utomhus. Alla har ett fokus och det är att de ska vara enkla och inte kräva mycket utrustning för att genomföra. Dagens inlägg kommer handla om en bra aktivering för hunden, som går att göra inprincip överallt och allt du behöver är hundgodis & ett träd! Vi rekommenderar ett hundgodis som man kan dela i mindre bitar såsom Cripsy Chips eller Chicken Niblet

FÖRDELAR MED GODISTRÄD:
– Aktivera hundens kropp
– Aktivera hundens hjärna
– Går att göra under promenaden 
– En rolig & enkel aktivering som man kan göra närsom

HUR GÖR ETT GODISTRÄD?
Hitta ett träd där du kan sätta godisbitar runt hela stammen på olika höjder, fågel, fisk och mittemellan. Hunden får gärna titta på 2-3 meter ifrån. När du är klar hämtar du hunden och säger sök/varsågod och låter hunden börjar jobba med nosen. Låt hunden jobba utan att störa den utan följ den runt. Om hunden inte förstår övningen eller sluta söka och tittar på dig för hjälp kan du peka i riktningen där godisarna är gömda och säg sök igen.

Självklart rekommenderar vi att även boka in privata träningar alternativt olika aktiveringskurser. Kontakta en din lokala hundpsykolog för att boka in en privatträning som är anpassad för dig & din hund. Bor du i Stockholm kan du boka en privatträning hos oss på Karma Hundcenter!

 • Skriven av:
  Karma Hundcenter

  – Anahita Kolahdozan
  Hundinstruktör
  Hundpsykolog
  Hundfysioterapeut

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV