jack russell terrier torsten wiltflot

Varmt välkommen till Hugo & Celines Meet & Woof. Varje vecka under höstens gång kommer vi att intervjua olika hundpersonligheter som kommer att dela med sig av sina bästa tips, bästa promenadstråket, favorit snacks, hur man enklast får godis av sin tvåbenting och mycket mycket mer!

Denna vecka har vi träffat Charlie!

Möt Charlie

Hej Charlie, Välkommen till vårt nya koncept Hugo & Celine’s Meet & WOOF! Vad kul att du är med! 
Woof Hugo & Celine, Tack för att jag får vara med i er Meet & Woof!
Kan du inte berätta lite om dig själv? 
Jag heter Charlie och är en 7 år gammal Cavalier King Charles med ursprung i direkt nedstigande led från det brittiska hovet, där min ras ursprungligen kommer ifrån. Låt mig säga så här; Prins Charles har alltid haft en liten issue med att jag är kung och inte han. Annars då?, jag är en otroligt skicklig spårhund för att vara en cavalier. Cavalier avlades egentligen fram för att bli just en jakthund, det gick inte så bra, det visade sig  att vi var mer intresserade av sitta i hovdamernas knän. Mina Hoomans märkte dock tidigt  av mina stora jakt- och spårinstinkter efter diverse byten som möss och kaniner, så matte och jag kör mycket Nosework, hur kul som helst. Där får jag verkligen utlopp för mina instinkter!
Vad är det bästa Charlie vet?
Jag älskar MAT och GODIS. Sedan uppskattar jag också en lugn stund i min korg eller i soffan, gärna tillsammans med min Hoomans. Små, vita, fluffiga tikar får mig alltid på fall, mina Hoomans kallar mig då för Don Juan.
Haha Don Juan… Det ska vi också kalla dig! Vad är Charlies favorit snacks från Hugo & Celine?
Mina favoritsnacks är Crispy Chips och hundglass förstås. Älskar hundglass! Matte brukar alltid klaga på att Hugo & Celine slutade tillverka hundglassen med banansmak. Skönt säger jag, då får man åtminstone behålla glassen för sig själv. Varje gång jag fick bananglass så frågade matte om hon fick smaka lite, slutade alltid med att halva glassen försvann!
Vilken tur! Vi älskar också glassen! Om Charlie hade fått planera en hel dag helt själv, vad hade Charlie planerat?
Den perfekta dagen börjar med en sovmorgon När klockan är cirka 07:30 börjar det kurra i magen och då krafsar jag allt vad jag kan på mina Hoomans sängkant, det brukar ta en stund, husse brukar vända ryggen till för att försöka få mig att tro att han fortfarande sover, vilket jag vet att han inte gör. Det är bara för honom att gå upp och ge mig frukost. Efter frukost går jag och husse på en promenad och när vi kommer hem igen lägger jag mig i mina sköna korg och snoozar lite till. När matte vaknar är det dags för lite mys, jag brukar be matte lägga sig i min korg och där ligger vi tills det är dags för en andra frukost. Jag brukar få liten bit av husses frukostmacka.
Sedan är det dags för en promenad och Nosework-träning, jag jobbar på hårt och efter några varv behöver jag fylla på med energi. Detta görs på någon av stans hundvänliga restauranger som erbjuder Hugo & Celine. När vi varvat ned ett tag är det dags att bege sig hemåt för lite mer vila och förberedelser för en kväll på stan. Tillsammans med min bästis Wille, en svart dvärgpudel gör vi stan osäker. Vi beger oss till Himmelska Hundar  och beställer in Bosses Tallrik, jag brukar ta två, har ju tränat liksom. Där brukar jag också springa in till köket och prata lite med kocken, innan mina Hoomans märker något är jag redan på väg ut därifrån i kockens famn. Efter middagen fortsätter kvällen med en svängom i parken, här brukar mina bodyguards Humlan och Flora som är  golden retrievers sluta upp. Natten är ung men även även den bästa festen tar ju slut, vi beger oss hemåt, jag får lite nattamat och bäddar ned mig i min sköna korg.
WOW, vilken drömdag! Får man följa med någon gång kanske..? Om man vill följa dig och dina dagar, vart gör man det?
Självklart! Bara att woofa! Jag delar instagramkonto med min matte, så in och följ oss på @ethelluvall
Tack för att ni var med! Woofs
Woofs!

Charlies favoriter från Hugo & Celine

Passar lika bra för fredagsmys som träning!


Den perfekta belöningen fylld med vitaminer och en smak som även den kräsnaste hunden älskar.

Gjord på svensk naturlig råvara.

En favorit för alla hundar.

Lickin’ Liver som alla hundar älskar! 
Med finaste oxlevern från svenska slakterier. En klar favorit! Även den mest kräsna hunden älskar denna smak.

Våra empiriska känslighetstester visar även att glassen fungerar bra för hundar med extra känslig mage.

Inget vitt socker – ingen laktos!

N Y H E T E R   S E R V E R A T   M E D   1 0 %   R A B A T T   P Å   D I T T   N Ä S T A   K Ö P  

B O N  A P É T I T E !

WOF! DU ÄR NU EN PRENUMERANT