Hur firar man sin hunds födelsedag? 

I veckan fyllde vår Celine år och det firades med hundglass såklart! När det vankas hundfödelsedag eller hundkalas tycker vi på Hugo & Celine att man ska slå på stort! Varför inte bjuda över sin hunds favorit lekkompisar? Bjuda in familjen?

Finns massa roliga lekar man kan göra, man kan pynta, sjunga ja-må-du-leva! Ja fira som en riktig människa. Hunden är ju faktiskt människans bästa vän och en trogen familjemedlem som också förtjänar att firas.

Frågan är – hur firar man sin hund egentligen? Med hundglass från Hugo & Celine såklart! Det bästa av allt är man kan få bjuda hunden på hundglass från Hugo & Celine för en riktig kalaskänsla och lycklig hund. Hugo & Celines berömda hundglass är helt fri från laktos, vitt socker eller andra läskiga tillsatser som man inte vill ge sin hund.

Du hittar hundglass på ICA, LIDL, Arken Zoo, Hemglass Mathem och andra återförsäljare.

Hitta din närmaste ICA eller LIDL på knappen nedan.

Hipp Hipp Hurra för Celine på sin 6-års dag! 

I tisdags den 21 juli fyllde vår stora, lilla black & tan kanintax-fröken Celine hela 6 år!

Celine, du är fantastisk på alla sätt och vis, en ypperlig väckarklocka cirka halv sju varje morgon då du vill ha din festmåltid med Frozen Feast. Du har även fått namnge hundglass och fler av våra mumsiga produkter, du är också ett av ansikten utåt, dessutom är du fantastiskt duktig på produktutveckling och du testar gärna nya smaker och produkter!

När det är födelsedag för hundar så låt hundglassen flöda – och Hipp Hipp Hurra på din födelsedag! 

We woof you Celine! ❤️

INFO

INTEGRITETSPOLICY

COOKIE POLICY

INSTÄLLNINGAR

 

NYHETSBREV